LA MAREA NEGRA. “PROU RETALLADES, PER UNS SERVEIS PÚBLICS I DE QUALITAT, RETALLEU LA CORRUPCIÓ”

LA MAREA NEGRA. “PROU RETALLADES, PER UNS SERVEIS PÚBLICS I DE QUALITAT, RETALLEU LA CORRUPCIÓ”. Neix al març de 2013 impulsada per la secció sindical de CCOO. Vol ser un moviment on tothom es pugui sentir identificat. Es crea com a resposta al Cas Mercuri de a la presumpta corrupció, tràfic d'influències i malversació.

La MAREA NEGRA és un crit per la nostra DIGNITAT com a treballadors/es públics. Nosaltres no tenim res a veure amb segons quines pràctiques i les denunciem públicament, al mateix temps que demanem que no se'ns retallin més drets laborals i que es compleixi el conveni.

Més de 27 concentracions realitzades amb treballadors/es, que a l'hora de l'esmorzar es fem una foto, per un conveni digne i contra la corrupció. Els companys/es de Manteniments són incansables i se la fan cada divendres.

D'aquestes concentracions algunes no només relacionades amb el nostre conveni sinó també pels companys de PANRICO, pels acomiadaments de VIMUSA, recollint signatures en contra de la reforma de la llei de Mútues, etc.

[+info]


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

WEB - 14N VAGA GENERAL

web - informa. newsletter

WEB - MAREA NEGRA

web - secció sindical

web - cocoholmes